Mașinile de brodat RiCOMA sunt ideale pentru afaceri Start-Up Nation

25 iul. 2018

Mașini de brodat RiCOMA prin Start-Up Nation – zece mii de antreprenori vor obține o finanțare nerambursabilă de până la 200.000 de lei prin intermediul programului Start-up Nation 2018 pentru finanțarea unor afaceri de producție. D-voastră puteți fi unul dintre ei! Profitați de această oportunitate și achiziționați o mașină de brodat performantă!

Cei care sunt interesați să demareze noi afaceri care necesită mașini de brodat pot solicita o finanțare nerambursabilă de 100% din valoarea investiției eligibile, dar nu mai mult de 200.000 de lei, conform prevederilor ghidului solicitantului.

Mașinile de brodat RiCOMA Start-Up Nation

Piața de broderii înregistrează o creștere semnificativă în ultimii ani, tendință ce se va menține și în perioada următoare datorită cerințelor din ce în ce mai mari de fidelizare a clienților în diverse domenii de activitate. Cum fiecare antreprenor caută mijloace de promovare care să-i permită o vizibilitate mai ridicată decât a concurenței directe, cererile de broderie pe suporturi noi, îndrăznețe, au început să fie din ce în ce mai dese și mai atente la detalii. Aceste cereri pot fi onorate doar cu mașini de brodat profesionale. Cu ajutorul mașinilor de bordat RiCOMA puteți broda pe tricouri, șepci, rucsace etc.

Mașinile de brodat RiCOMA utilizează cele mai noi tehnologii din domeniu, atât pe partea hardware cât și pe cea software.

Ele sunt caracterizate de „o pasiune pentru excelență” – motiv pentru care RiCOMA este în prezent unul dintre cei mai preferați producători de echipamente pentru broderie și software digitizat din întreaga lume.

Timp de mai mulți ani, RiCOMA a fost doar o sursă preferată pentru echipamentele de broderie, software-ul de digitizare, desene și pentru toate celelalte nevoi specificie mașinilor de brodat. In prezent, produsele și serviciile Ricoma sunt distribuite în peste 120 de țări și pe șase continente. Creșterea constantă poate fi atribuită atitudinii RiCOMA – o atitudine dincolo de productivitate, tehnologie, strategie, marketing și servicii pentru clienți.

Mai multe informații și detalii tehnice despre mașinile de brodat RiCOMA puteți consulta în pagina Mașini de brodat RiCOMA.

Dacă doriți să inițiați un astfel de proiect, vă suntem alături. Trimiteți-un un mesaj si unul din colegii noștri vă va contacta, în cel mai scurt timp.