MASINI DE BRODAT

Mașinile de brodat RiCOMA utilizează cele mai noi tehnologii din domeniu, atât pe partea hardware cât și pe cea software.

Ele sunt caracterizate de „o pasiune pentru excelență” – motiv pentru care RiCOMA este în prezent unul dintre cei mai preferați producători de echipamente pentru broderie și software digitizat din întreaga lume.

Timp de mai mulți ani, RiCOMA a fost doar o sursă preferată pentru echipamentele de broderie, software-ul de digitizare, desene și pentru toate celelalte nevoi specificie mașinilor de brodat. In prezent, produsele și serviciile Ricoma sunt distribuite în peste 120 de țări și pe șase continente. Creșterea constantă poate fi atribuită aitudinii RiCOMA – o atitudine dincolo de productivitate, tehnologie, strategie, marketing și servicii pentru clienți.

Cu ajutorul mașinilor de bordat RiCOMA puteți broda pe tricouri, șepci, rucsace etc.

masini de brodat
Mașini de brodat RiCOMA

Certificări

Fiecare produs trece printr-un proces riguros de inspecție și testare. Personalul Ricoma respectă întotdeauna inspecția cea mai strictă și controlul calității pe parcursul achiziționării de materii prime, prelucrarea semifabricatelor, producția și ambalarea produselor. Acest întreg proces a garantat calitatea produselor Ricoma.

Toate mașinile de brodat RiCOMA au primit certificare internațională, cum ar fi CE și RoHS.