DESPRE NOI

RiCOMA este o întreprindere multinațională de înaltă tehnologie angajată în cercetare și dezvoltare, producție, vânzări și service de echipamente de brodare îmbrăcăminte și software.

La RiCOMA avem „o pasiune pentru excelență” – motiv pentru care suntem în prezent unul dintre cei mai preferați producători de echipamente pentru broderie și software digitizat din întreaga lume. Dezvoltarea propriilor tehnologii de bază au necesitat ani de eforturi neobosite. In această perioadă am stabilit o bază de producție cuprinzătoare și am construit o rețea de vânzări și de servicii de înaltă eficiență la nivel mondial.

Fabrica noastră, situată în Shenzhen – China, dispune de o linie de producție de ultimă generație care funcționează foarte eficient într-un mediu modern și frumos. Avem un personal profesionist și o forță de muncă bine pregătită care susține cultura corporatistă unică și remarcabilă a companiei RiCOMA.

Având în vedere nevoile clienților în orice moment, am aderat la inovațiile tehnologice independente și am implementat strategia de marketing de brand RiCOMA. De la început, ne-am propus să cercetăm, să dezvoltăm, să proiectăm și să producem propriile mașini și aplicații software de broderie computerizată. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare a stabilit o alianță strategică și o cooperare cu partenerii din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Japonia, Coreea de Sud și din multe alte țări.

Apreciem încrederea în serviciile și produsele RiCOMA. Vom continua să depunem eforturi pentru a menține și pe viitor clienților noștri avantajul competitiv pe care îl meritați și așteptați de la noi.